Beeldmateriaal Speciaal voor verkooppunten: beeldmateriaal ter illustratie van berichtgeving over de producten van Priddy Jewelry

Beeldmateriaal collectie

De foto’s zijn beschikbaar via de online cloud opslagdienst Box en het enige dat u hoeft te doen is een gebruikersaccount (Personal plan) aan te maken via de link https://app.box.com/v/PriddyJewelry-ThomssforMen.

Dit kan eenvoudig, snel en bovendien geheel gratis en is direct mogelijk op de pagina die opent wanneer u op de onderstaande link klikt. Vul uw gegevens in, kies een wachtwoord en vervolgens als plan de variant ‘Personal’. Eenmaal ingelogd kunt u via de link hierboven in de map van Thomss for Men. Via de knop ‘More’ (1) kunt u kiezen voor ‘Download’ (2). Hiermee start binnen enkele ogenblikken het downloaden van de gehele map naar uw computer. De downloadsnelheid is afhankelijk van uw internetverbinding.

Handleiding-Box-PriddyJewelry

Het beeldmateriaal is bedoeld ter illustratie van berichtgeving over de producten van Thomss for Men en commercieel gebruik van de foto’s is dan ook enkel toegestaan voor verkooppartners. Bij gebruik van de foto’s is naamsvermelding of tenminste het logo van Thomss for Men rechtsonder in de foto verplicht.

Naast deze foto’s is er ook videomateriaal beschikbaar. Dit zal op korte termijn worden uitgebreid en is te delen en te gebruiken vanaf http://www.youtube.com/user/thomssformen/videos.

Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag!